top of page

Vilda Outdoor

Välkommen till Vilda! 

Naturen som drivkraft

Naturen ger oss styrka och kraft, vägleder oss rätt om vi bara tar oss tid att lyssna. Fjällen och vidderna går inte att kontrollera, du följer med och känner in väder, vind, djur och natur. Genom att visa respekt, uppmärksamhet och kärlek så kommer fjällen att öppna dina sinnen – om du vågar och vill. 

Erbjudande

Med fjället och upplevelsen närmast hjärtat erbjuder vi olika typer av guideuppdrag och resor i de svenska och norska fjällen. Med oss kan du skapa ditt eget äventyr, vi hjälper dig att förverkliga just din hemliga fjälldröm.

Värdegrund

På Vilda arbetar vi med de tre värdeorden  Wild True Kind. De genomsyrar vårt förhållningssätt till fjällen, till dig som gäst och till oss själva och våra partners.

Wild

Med Vilda vill vi alltid skapa ett äventyr och en upplevelse som är personlig och vild på just ditt eget sätt. En fjällresa med Vilda ska vara  en resa lika mycket inom dig själv som en resa med dina vänner och familj.

True

Vi är äkta och arbetar med det som är jordnära och sant. Vi säljer endast resor som vi själva tror på, vi vet att de upplevelser vi skapar är något särskilt och det just du söker.

Kind

Om världen var lite vänligare så skulle alla vara lite gladare, eller hur? Det ska vara roligt att både arbeta och resa med Vilda. Vi är noga med att göra miljömedvetna val i alla lägen och till alla våra resemål går det att ta sig med kommunala transportmedel. På Vilda skippar vi flyget.

Ansikten bakom Vilda

Jag som startade Vilda heter Charlotte Grönlund, är certifierad fjälledare och har levt och arbetat i Lapplandsfjällen i många år,  som guide de senaste 5 åren.

Jag har även en bakgrund som affärskonsult och team coach, med mer än 25 års erfarenhet från företagsutveckling.

Kombinationen av fjäll-personlig utveckling och gruppers välmåenden är fantastiskt spännande och har stor potential, en kombination som gör Vilda Outdoors erbjudande unikt. 

Kontakta gärna Charlotte:

PArtners

I samarbeten med fantastiska partners inom personlig utveckling, hälsa och företagscoaching tar vi även fram en rad härliga fjällresor med olika teman, under årets alla säsonger. Ibland är det öppna resor som vi erbjuder till alla, ibland är det resor specialdesignade för en särskild grupp. 

Läs mer om våra partners: 

 

Med lång erfarenhet från de svenska fjällen och ett stort samarbete med certifierade guider säkerställer vi att du alltid får en erfaren och kunnig guide.

 

Vilda logo - 50x40mm - Vit text svart gr
bottom of page